Karjala-turnaus

Syksy on saapunut, ulkona on pimeää ja märkää, ihmiset masentuvat entisestään ja kaikki on yksinkertaisesti paskaa. Eeei aivan! Lätkäkausi on alkanut, joten on myös jokavuotisen, järjestyksessään ensimmäisen, Laukkapoikien Karjala-turnauksen aika! Turnaus pelataan perinteisesti presidenttimme Hans Gallopin kartanossa lauantaina 29.9. suoritusvälineenä toimii PS4 ja lajina luonnollisesti NHL 19.


Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!

Säännöt

- Turnaukseen osallistuminen vaatii Laukkapoikien täysivaltaisen jäsenyyden ja tapahtumaan on pukeuduttava arvokkaalla, tapahtumaa kunnioittavalla tavalla.
- Suoritusten aikana ainoa sallittu olut on Karjala, muu voitelu on kuitenkin sallittua
- Turnaus pelataan joukkueiden Suomi, Ruotsi, Venäjä ja Tsekki kesken siten, että ennen turnauksen alkua arvotaan jokaiselle joukkueelle ohjaaja. Keskinäinen joukkueiden vaihtaminen on sallittua avauskiekon pudotukseen saakka kaikkien osapuolien suostumuksella.
- Kotijoukkue arvotaan kuhunkin alkulohkon otteluun
- Alkulohko pelataan neljän (4) joukkueen yksinkertaisena sarjana, jossa määritetään  pudotuspeliparit
- Alkusarjan otteluaika on 3x5min ja tarvittaessa 5 minuutin jatkoaika. Mikäli ei tämäkään tuo ratkaisua, ratkaistaan voittaja voittolaukaus-kilpailulla
- Voitosta on jaossa 3 pistettä, jatkoaika-/voittolaukausvoitto tuo 2 pistettä ja jatkoaika-/voittolaukaustappio 1 pisteen.
- Mikäli kaksi tai useampi pelaaja on tasapisteissä, ratkaistaan voitto seuraavassa järjestyksessä: Keskinäinen ottelu, 3 pisteen voitot, maaliero, tehdyt maalit, päihtymystila (päihtyneempi ottelija vie voiton), arpa
- Selvinpäin pelattu ottelu johtaa automaattiseen tappioon ja tulokseksi kirjataan 0-5 vastapuolen eduksi.
- Pudotuspelit pelataan alkulohkon sijoitusten perusteella siten, että lohkon voittaja kohtaa lohkonelosen ja lohkokakkonen -kolmosen.
-Korkeammalle alkulohkossa sijoittunut saa määrätä pelisuunnan.
- Välierät sekä finaali pelataan kerrasta poikki-systeemillä 3x5min erillä. Mikäli varsinainen peliaika ei tuota ratkaisua, pelataan jatkoeriä maaliin saakka.
- Turnauksen voittajan nimi kaiverretaan himoittuun Iku Viitanen trophyyn!

Mutalan päiväkodin graafisen suunnittelun osasto piti liian kovaa hintaa, joten säästimme ja artistina toimi mr Gallop

Ennakko

Turnauksen ylivoimainen mestarisuosikki on Hans Gallop. Hansin erittäin vahvasti kiekkokontrolliin perustuva pelityyli tulee aiheuttamaan vastustajille päänvaivaa. Huomionarvoista on myös se, että Hans on ainoa pelaaja joka omistaa kyseisen pelin. Vahvimpana haastajana toimitus näkee Jörgen Östin. Jörgenin suoraviivainen stiga-kiekko on aiheuttanut lukuisia haasteita kilpakumppaneilleen, joskin edellinen keskinäinen kohtaaminen Hansin kanssa muistutti enemmän rasvatonta anaaliyhdyntää kun jääkiekkoa. Turnauskaavio on kuitenkin raaka ja yllätyksiltä tullaan tuskin välttymään tälläkään kertaa, varsinkin Kuningas Alkoholin mukana oleminen hämmentää soppaa entisestään. Kylähuhut nimittäin kertovat, että mr Puller on nähty poistuvan Matkuksen A-tarvikemyymälästä käsissään kassillinen Valdemaria ja NHL 13. Johnny taasen on hieronut kemiat kuntoon uskomattomalla kahden viikon raittiusjaksolla ja lähtee koitokseen muita raikkaammalla jalalla. Nähtäväksi jää kostautuuko tämä hulluus mitalipeleissä vai kantaako öljyämätön maksa miehen voittoon saakka.

Tulemme päivittämään kisaviikonlopun tapahtumia reaaliajassa Twitteriin käyttäjällä @laukkapojat (sikäli mikäli joku kykenee monimutkaista elektroniikkaa päihtymykseltään käyttämään) hashtagilla #karjalaturnaus joten ottakaahan seurantaan, nappi löytyy vasemmalta sivupalkista.

Tunnelmaan virittäytymistä varten suosittelemme tänään biisin sijaan Ikun legendaksi muodostunutta selostusta vuosien takaa:


                                                                                                                                             Jörgen Öst

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laukkaajan drinkkivinkit

Karjala-turnaus, main event