Tarinoita laukkaamisesta

Hellou ladies and babies! Myö ollaan Laukkapojat Joensuusta ja kuten nohevimmat saattoivat alustuksesta päätellä, niinsanotusti mukiinmeneviä miehiä. Kyseessä on siis ryyppy-/reissuseurue, joka sai alkunsa vuonna 2016 kolmen miehen, erään Kentucky Gentlemen-pullon sekä Matti Nykäsen tuotannon myötävaikutuksesta. Sittemmin, kuten asiaan kuuluu, on homma lähtenyt myös tässä asiassa niinsanotusti laukalle ja miehistöön on liittynyt neljäs täysivaltainen jäsen sekä ensimmäinen ulkomaanvahvistus prospect-jäsenyydellä ja laajennamme toimintaa sitämukaa kun remmiin sopivia puliukkoja löytyy. Toimimme tätänykyä siis Suomen lisäksi myös Sveitsissä! Tarkempaa jäsenesittelyä on luvassa, jahka jaksan sellaisen kirjoittaa joten sen osalta stay tuned.

Pelkkää läträämistähän homma ei suinkaan ole, vaan jäsenistöämme yhdistää intohimoiset musiikki- ja urheiluharrastukset. Urheilupuolella kiinnostuksen kohteet- ja luonnollisesti myös matkat suuntautuvat enimmälti jääkiekko ja jalkapallotapahtumiin ja erinäisiä reissuja onkin luvassa aina paikallisesta urheilutarjonnasta maailman eliittisarjoihin saakka retkueen perseaukisuusastetta mukaillen ja näistä pyrimme toki raportoimaan ainakin senverran mitä joku sattuu muistamaan. Päällystömme kävikin jo suorittamassa kenraaliharjoituksen formulamatkan muodossa (joo tiedän, kuvaus kiinnostuksenkohteista meni perseelleen heti kättelyssä), mutta tarkempi reissuraportointi pääsi johtajilta unohtumaan muiden huvitusten lomassa, mutta kaivellaan arkistoja ja katsellaan mitä saadaan kursittua kasaan. Musiikkipuoli maistuu monipuolisesti humpasta bläkkikseen, painottuen kuitenkin hivenen sinne raskaampaan suuntaan ja huhut kertoovatkin punk-henkisen orkesterin kyhäelmästä jäsenistön piirissä.

  Edellämainituista syistä johtuen blogihistoriamme ensimmäinen virallinen kulttuurimatka tuleekin suuntautumaan Hampuriin, jossa kaikki harrastukset yhdistyvät jalkapallon, alkoholin ja Reeperbahnin huvitusten muodossa. Reissu ajoittuu lokakuun puoliväliin ja luvassa onkin päiväkohtaista raportointia vähintäänkin kuvien muodossa.

Koska on maanantai ja sisällön tuottaminen selvinpäin on haastavaa, olkoon pohjustus siinä ja jatketaan tuotoksia tuonnempana tuopin ääressä ja kerrotaan kun on jotain kerrottavaa. Lopuksi vielä pari pehmeää maistiaiskuvaa harjoitusmatkalta.



Pressa ja VP "formulatunnelmissa"


Reissatessa voi jano päästä yllättämään, drinkkien valmistusta laukkapojittain


Ja paskathan siitä mitään tullut, sitten improvisoidaan


Paikallisen yökerhon menoa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laukkaajan drinkkivinkit

Karjala-turnaus

Karjala-turnaus, main event