Arvoisa yleisö, Laukkapojat tänään!

Follow my blog with Bloglovin

Taisin mennä entrypostissa jo lupaamaan jäsenesittelyä joten tässäpä sellainen. Huikean seuraajamäärän vuoksi tulemme esittäytymään, ujoja poikia kun ollaan, laukkanimiä käyttäen.

Ensimmäisenä esittelyvuoroon saapuu rakas presidenttimme Hans "Speedy" Gallop. Perustajajäsen ja retkueen ylipäällikkö, joka vastaa koko orkesterin toiminnasta maksallaan.

Hans "Speedy" Gallop

Ensilaukka: Rantakylän slummeissa vappuna -98 asuinalueen tyyliin kuuluvalla tavalla naapurin kylmävarastosta löydetyllä ja varovasti lainatulla kotipolttoisella.
Siviilisääty: Tamma löytyy, varsat toistaiseksi suunnitteluasteella
Suosikkijuoma: Jägermeister
Suosikkiolut: Leffe, mitä tummempi sen parempi
Suosikkiorkesteri: Kuhan on bläkkistä, kaikki muu on lähes poikkeuksetta paskaa paitsi Matti Nykänen
Motto: Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä

Laukkavuosien rullatessa jo kolmattakymmentä on luonnollisesti tahti harventunut eikä pikamatkat suju enää entisellä pikakiiturilla nuoren varsan tavoin. Hans onkin nykyisin pitkien laukkojen spesialisti ja keskittyy pääasiallisesti Masters-tapahtumiin.





 Jatkakaamme esittelyä ja seuraavana vuoroon vice president ja yksi perustajista Johnny "Miami" Lip Strap. Johnnyn nokkela huumori ja Matti Nykäsen aforismit viihdyttävät kanssalaukkaajia illasta toiseen. Nykäsismit ovatkin Johnnyllä todennäköisesti paremmin hallussa kun idolilla itsellään.

Johnny "Miami" Lip Strap

Ensilaukka: Heinävaaran kylillä ja juoma oli alkoholipitoista. Ettei jopa Linda-siideriä! Vuosi oli mahdollisesti 1998.
Siviilisääty: Ei varsoja. Tamma tosin löytyy, on kasvissyöjä.
Suosikkijuoma: Viski illalla, gintonic aamulla.
Suosikkiolut:illan ensimmäinen
Suosikkiorkesteri: Matti Nykänen ja Kivesveto Go Go
Motto: ”Jokainen sen kaappinsa löytää” ja ”Jokipo maaleja!”

Ehdottomana vahvuutena mr Miami Vicella on volttilähtö; kuppiin ei syljetä ja laukkaamaan lähdetään tarpeen vaatiessa mitä ihmeellisimpien tekosyiden varjolla ja kalenteriin järjestyy tilaa ennemmin tai myöhemmin, mieluiten ennemmin.  Heikkoutena Johnnyllä on ajoittain pitkissä suorituksissa päivien vaihto. Kone tuppaa yskähtelemään aamusta ja rennon ravin saattaminen laukaksi on Suomen Hevosen tasoa. Tästä huolimatta, kun viimein vauhtiin päästään niin miestä ei pysäytä mikään. Remmissä roikutaan vaikka yhdellä silmällä tai silmät ummessa eikä perkele luovuteta. Todellinen esimerkki heittäytymisestä joukkueen eteen, vaikkei jalat enää kantaisikaan.






Seuraavana vuorossa järjestön sihteeri ja perustajajäsen Janus "Varg" Puller, joka vastaa myös Kuopion toimipisteestä. Porukan kuopus, muiden mielestä ikuinen junnu. Janus on omaksunut vanhoilta tekijöiltä taitoja, joita ei rahalla saa. Rahaa on toki siinä sivussa tuuleteltu kivitalon verran menemään. Janus on myös porukan aktiivisin laukkaaja, joka harjoittelee erittäin aktiivisesti omalla ajalla ja pyörii mitä ihmeellisimmissä kissanristiäisissä ympäri Suomea aina käsivarresta vesirajaan saakka.

Janus "Varg" Puller


Ensilaukka:2001 tai 2002 kaverin mökkinaapurin halkopinosta "löydetyllä" kossupullolla. Täytettiin pullo alkuperäiseen uskoon järvivedellä. Täydellinen rikos
Siviilisääty: Tamma löytyy, varsoista ei tietoa
Suosikkijuoma: ilmainen
Suosikkiolut: Mitä humaloidumpi, sen parempi
Suosikkiorkesteri: Matti Nykänen, Turbonegro, Juice
Motto:"Ei se vielä retkuksi tee jos vähän renttuillaan", "Kaikki ruskea kiinnostaa"

Januksen vahvuutena on uskomaton toistojen määrä ja mies toimiikin kuin duracellpupu, meno jatkuu päivästä- ja reissusta toiseen vaikka miestä kaatuu rinnalla. Heikkoudeksi voitaneen lukea kokemattomuus; vaikka taidot on hallussa, niin suorituksista puuttuu tietty perusvarmuus ja aika-ajoin sorrutaan junnumaiseen höntyilyyn.








Vuorossa tuorein jäsen ja blogivastaava Jörgen "Mayhem" Öst. Jörgen oli scoutattu jo aikaa ennen prospectjäsenyyttä potentiaalisena laukkapoikana ja eipä mennyt kauaakaan kun prospect-lätkän sijaan ommeltiinkin member patchia liiviin. Liikanimensä mukaisesti ehdottomasti porukan kovin rytisijä ja presidentti Gallop kuvasikin Mayhemia Irwin Goodmanin sanoin: "änkee tunkee mahtailee, kuin sika käyttäytyy. Siellä missä juhlitaan myös aina näyttäytyy"


Jörgen "Mayhem" Öst


Ensilaukka: Aivan tarkkaa muistikuvaa ei tästä kyllä ole, mutta sen täytyy olla vuosi 2002 ja joissain hämärissä olosuhteissa.
Siviilisääty: Edelleen laitumella (Tammat hox hox)
Suosikkijuoma: Jägermeister
Suosikkiolut: Heineken
Suosikkiorkesteri: no perkele Eläkeläise ja tietty Matti Nykänen
Motto: Vaikka yrität kuinka kovasti, voit silti olla täysi paska


Rynnäkkölaukan erikoismies. Räjähtävät lähtölaukat ajavat kuitenkin miehen aika-ajoin ongelmiin pitkien laukkojen saralla ja tähän pyritäänkin hakemaan kehitystä meister Gallopin isällisellä opetuksella. Pyrkii osallistumaan kaikkiin niin pieniin- kuin suuriinkin laukkatapahtumiin.










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laukkaajan drinkkivinkit

Karjala-turnaus

Karjala-turnaus, main event