Karjala-turnaus, warmup

Hei vaan. Ihan alkuun pahoittelut hiljaiselosta, mutta Karjala-turnauksen jälkimainingeissa iski allekirjoittaneeseen senverta raskas denguekuume ettei kirjoittamisesta vaan yksinkertaisesti tullut mitään.

Warmup

Turnauksen lämmittelyosio aloitettiin siis perjantaina kolmen uroksen voimin, kun presidentti Gallop oli töiden vuoksi estynyt saapumaan (kohta pitää alkaa huolestumaan, työnteko on vienyt monta potentiaalista ryyppymiestä mukanaan). Starttasimme revohkan gourmetlounaalla ja muutamalla neuvoa-antavalla ennen suuntaamista Mehtimäen urheilupyhättöön. Illan teemana olikin hioa kuviot kuntoon mestiskiekkoa seuraamalla ja otteluna toimi Jokipojat-Sapko.

Hallille saavuttua huomasimmekin, että laukan ystäviä hemmoitellaan tällä kaudella oikein urakalla; yksi katsomonosa oli muutettu kokonaan anniskelukatsomoksi! Hallillehan saavuttiin luonnollisesti heti ovien avauduttua, eli meillä oli reilusti aikaa seurata alkulämmittelyä,hypnoottista jääkoneen ajamista sekä luonnollisesti marinoida sisuskaluja ärjykulman antimilla.

Itse ottelu oli perinteistä mestishöntsää, enemmän vauhtia kuin järkeä. Matsi taisi päättyä 3-0 kotijoukkueen hyväksi ja tästä retkue suuntasikin kohti Casa de Jörgeniä puimaan jälkipelejä. Tässä kohtaa mr Gallop oli saanut työvelvoitteet suoritettua, liittyi mukaan remmiin ja pääsimme suorittamaan joukkuearvonnan. Arvonta tarjosi tunteita laidasta laitaan. Ensimmäisen arvan nappasi Janus ja Ruotsihan sieltä nousi. Toisena vuoroon Johnny ja valinta osui Suomeen. 2 arpaa jäljellä, vaihtoehtoina ennakkosuosikki Venäjä ja nykypäivän Taiwanin tasoinen Tsekki. Hans nostaa lapun ja BOOM, Venäjähän sieltä nousee! Jokusen kirosanan saattelemana Jörgen tarraa Jägerpulloon ja hokee jotain orastavasta Farssista.


Tyylinäyte tappion hukuttamisesta


Olut ja Jäger virtasi ja taktiikoiden hiomista jatkettiin pikkutunneille saakka, jolloin oli aika siirtyä Joensuun parhaaseen(ainoaan) rockclubiin Marksiin. Tässä kohtaa alkaa muisti tietty hämärtyä jo sen verran, ettei tarkkaan kerrontaan kykene mitenkään, mutta yön tunteina seurue jakaantui omiin oloihinsa valmistautumaan seuraavan päivän spektaakkeliin.


Ei lisättävää

Gameday

Kello on kymmenen, kurkkaan ikkunasta pihalle varmistuakseni kyseessä olevan aamu- eikä iltakymmenen, check! "Iloisena" yllätyksenä huomaan myös ravintolasta mukaan lähteneen sotasaaliin kuorsaavan residenssin majoitustiloissa. Vastoin omia neuvojani, päätänkin tässä kohtaa startata pelipäivän sohvan alta löytyvällä Jägerpullolla höystettynä kylmällä oluella ja musiikkivalintana toimii maailman legendaarisimman humppayhtyeen livetaltiointi Wackenista.


Kyseisen keikan, laatikollisen olutta sekä taskulämpimän Jägerin jälkeen siirryimme sotanor.. saaliin kanssa aamiaiselle ravintola Mikkoon, jossa seuraamme liittyi Janus ja muutamaa tuntia myöhemmin myös Johnny oli saanut kasattua itsensä lähes ihmismäiseen kuntoon. Eksytimme kutsumattoman vieraan ja lähdimme siirtymään kohti pelipaikkaa. Matkalla Johnny teki silminnähden kuolemaa ja oli jo lähestulkoon aikeissa luopua laukkaliivistään, mutta pitkällä suostuttelulla, pizzalla ja muutamalla neuvoa antavalla mies saatiin kuitenkin pelikykyiseksi ennen H-hetkeä.

Saavuttuamme mr Gallopin palatsiin meitä odotti kuitenkin yllätys, stadioni oli Neuvostoliittomaiseen tyyliin täysin keskeneräinen ja turnaus aloitettiinkin rakennustalkoilla. Jälkeenpäin mietittynä tämä haiskahtaakin puhtaasti väsytystaktiikalta, raskaasti valmistautuneilta laukkaajilta vietiin ajoitettu kuntopiikki ja tämä saattoi näkyä lopputuloksissa, joista kerron lisää seuraavassa päivityksessä. To be continued...

                                                                                                                                           Jörgen Öst

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laukkaajan drinkkivinkit

Karjala-turnaus

Karjala-turnaus, main event